Tehnologije


Osnovne ideje prihajajo iz poznavanja tržišča in problematike s področij hidroizolacij in betonske tehnologije, kjer imamo dolgoletne izkušnje.


HIDROIZOLACIJE

Osnova našega razmišljanja je preprečevanje potovanja vode me hidroizolacijo in konstrukcijo. Tehologija MERPROOF DUAL sledi tej filozofiji, saj je polno zlepljen na objekt. Ves pripadajoči material je bil preizkušen v zunanjem labortoriju, kar nam daje dodatno znanje o obnašanju le tega.


PENOBETON

Tehnologija izvino sloni na materijalih in opremi proizvajalca Ha-Be, vendar je prilagojena našim betonom, ki jih kot vodilni ponudnik dodatkov zelo dobro poznamo. Skupaj z betonarnami lahko ponudimo kvaliteten končni izdelek "penobeton" po konkurenčni ceni.


ZAŠČITE BETONOV - IMPREGNACIJE

Z impregnacijami se ukvarjamo že vrsto let in smo razvili široko paleto proizvodov tako za industrijske aplikacije, kot tudi za vidne betone. V tem času smo prišli do spoznanja, da je v veliko primerih glaven problem izbira prave zaščite in njena strokovna aplikacija. Vedno nastopamo skupaj oz. v sodelovanju z izvajalcem posameznega sklopa betonskih del.


MAKRO VALAKNA ZA BETONE

Glaven problem smo zaznali pri izračunu vlaknastih betonov, saj vsi komercialni programi, ki jih uporabljamo upoštevajo le določene parametre in vlakna le enega proizvajalca. Rezultati izračuna pa med seboj niso primerljivi. Prav tako ni upoštevana tehnologija betona, ki bistveno vpliva na krčenje in posledično nastanek razpok. Zaradi tega smo se odločili za razvoj lastnega programa, ki nam bo nudil fleksibilnost pri izračunu. Program je v fazi razvoja.
naši partnerji

Lespatex